Vårt företag

Välkommen till GlasLindberg

GlasLindberg, grundat 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem

– dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till byggsektorn.

Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft.

Våra åtaganden spänner över hela värdekedjan, från projektering till installerad produkt.

Vi bedriver försäljnings- och entreprenadverksamhet från fyra orter i Sverige – Malmö, Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik. I Strömsnäsbruk har vi en modernt utrustad fabrik med produktionslinjer för dörrar/fönster resp. fasader/tak och specialprodukter. Huvudkontoret ligger i Malmö.

 

I mer än hundra år har vi stått för kontinuitet och förnyelse.

Teknisk utveckling

Teknisk utveckling

Vi investerar kontinuerligt i utbildning och teknisk utveckling.

Vårt mål

Målsättning

Vi vill på bästa sätt sammanföra arkitektens visioner med konstruktörens tekniska expertis.

Partners

Partners

Vi har kompetens och resurser att fungera som partner i större komplexa projekt.

Produktion

Produktion

Vi har kapacitet för volymtillverkning av glas- och metallpartier.

Teknisk utveckling

På GlasLindberg står utbildning och teknisk utveckling hela tiden i fokus. Vi lever i en föränderlig värld där byggprocesser, de tekniska kraven och våra produkter hela tiden utvecklas i en rask takt. Detta är något vi ser som en välkomnande utmaning när vi vill fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder i minst hundra år till.

 

Målsättning

Våra konstruktörer har erfarenhet från en lång rad komplexa projekt. Vi sammanför gärna arkitektens visioner med våra konstruktörers tekniska kunnande som en samarbetspartner redan på projekteringsstadiet där vi kan ta utmaningen att göra praktiskt möjliga lösningar av arkitektens önskemål.

Men även i mindre projekt är vi alltid lyhörda för arkitektens och kundens önskemål och har alltid inställningen att hitta den bästa lösningen för samtliga parter.

Partners

Vi eftersträvar långa relationer och samarbeten med våra kunder samt lägger stor vikt vid att bygga upp ett partnerskap där förtroendet oss emellan är en viktig del av helheten.

För varje enskilt projekt sätter vi ihop en projektgrupp bestående av säljare, konstruktör och en dedikerad projektledare vilket säkerställer vår kompetenta närvaro genom projektets alla faser.

Produktion

I småländska Strömsnäsbruk ligger vår modernt utrustade fabrik där vi har kapacitet för volymtillverkning av dörrar och fönster resp. fasader och tak i glas och metall. Vi känner oss trygga med att vi idag har Sveriges största tillverkningsenhet av glas- och metallpartier och vi arbetar ständigt med att på olika sätt öka vår kapacitet och förbättra vår kvalitet.