Fortsatt förtroende i Kiruna

Under fyra års tid har vi varit delaktiga i den samhällsomvandling som sker i Kiruna när hela stadskärnan flyttas för att världsledande LKAB fortsatt ska kunna bryta järnmalm. Tidigare har vi bland annat på uppdrag av Nåiden Bygg fått leverera och montera samtliga glaspartier till kvarteren 7, 8 och 9, med en bruttoarea på 69 000 kvadratmeter, och i förra veckan fick vi nytt förtroende av Nåiden Bygg att fortsätta vår leverans till Kvarter 6.

I Kvarter 6 uppförs en stor hotellbyggnad med rooftop bar och spa. Hotellet kommer ha 155 rum, parkeringsgarage, skyddsrum och ett tiotal lokaler för restauranger och butiker. Byggnadens fasad är inspirerad av fjällandskapet, i blåa och gröna nyanser. Högst upp finns ett spa och en rooftop bar där besökare kan njuta av den milsvida utsikten, midnattssol och norrsken.

Våra entreprenader i Kiruna sker likt tidigare tillsammans med vår lokala samarbetspartner Norrbottens Glas & Bygg.