Campus vid Universitetssjukhuset i Örebro

GlasLindberg har av Serneke fått uppdraget att stå för glas- och metallpartientreprenaden till utbyggnaden av Campus vid Universitetssjukhuset i Örebro.

Örebros Universitets lokaler för läkarutbildningen på USÖ-området ska byggas till och om. Fastigheten ska byggas till i sex våningar inklusive en källarvåning och ett antal anpassningar ska göras i befintliga lokalytor. Bland annat ska det byggas ett Kliniskt Träningscentrum med avancerade träningsrum där läkarstudenter kommer att kunna träna på avancerade övningsdockor och realistiska vårdsituationer.

Tillbyggnaden omfattar omkring 6 000 kvadratmeter och ombyggnaden cirka 1 000 kvadratmeter. GlasLindbergs leveranser påbörjas under hösten 2021 och de nya lokalerna ska stå klara under hösten 2022.