Teknisk innesäljare till Malmö

Har du ett intresse för tekniska lösningar, byggbranschen och en vilja att växa in i en kundnära roll som teknisk innesäljare?

Till den expansiva regionen i Skåne söker vi på GlasLindberg nu en teknisk innesäljare som vill bli en del av vår entreprenadavdelning på regionkontoret i Malmö.

Du kommer att bli involverad i både större och mindre byggprojekt från start och blir expert på att ta fram optimala lösningar till våra kunder. Du får dessutom arbeta med moderna produkter som är tydligt synliga i byggkonstruktionen – fasadprodukter i glas och aluminium. Välkommen att bli del av vårt team!

Vad kan vi erbjuda dig?Glasfasad från GlasLindberg

GlasLindberg är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem, såsom fasader, tak, dörrar och fönster, i glas och aluminium. Våra kunder är främst byggentreprenörer runt om i Sverige och våra åtaganden spänner över hela värdekedjan, från projektering till färdiginstallerad produkt. Vi deltar i både nybyggnationer och renoveringar med allt från stora tak- och fasadlösningar till enskilda entrépartier. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt alla medarbetares kompetens och skaparkraft. Du blir en del av ett miljömedvetet företag som är väletablerat och som värdesätter sina anställdas trivsel och välmående. Vi arbetar utifrån en platt och prestigelös organisation där du som medarbetare har god insyn i företaget och kan vara med och påverka beslut som tas.

Vi kommer att satsa långsiktigt på dig och ge dig möjlighet att växa in i en roll som teknisk innesäljare. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas genom en stabil introduktion och upplärningsprocess. Med tiden kommer mer ansvar och arbetsuppgifter läggas på med målet att du ska bli självgående i din roll som teknisk innesäljare. Det kommer även finnas möjlighet att växa vidare inom entreprenadorganisationen.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Hantera, analysera och utvärdera inkommande förfrågningar och underlag
  • Ta fram kalkyler och anbud
  • Ta fram och optimala lösningar utifrån givna kravspecifikationer
  • Ge kunden en teknisk rådgivning och service som leder fram till ett lyckat projekt och en nöjd kund
  • Deltagande i upphandlingsfasen tillsammans med våra tekniska säljare
  • Kontinuerliga avstämningar av projektbudget och kostnadsprognoser
  • Deltagande ute på arbetsplatser och i byggmöten med kundens representanter

Till din hjälp finns den samlade kunskapen och erfarenheten i den sammansvetsade projektgruppen som består av teknisk säljare, konstruktörer och projektledare men också den egna produktionsenheten i Strömsnäsbruk.

Din närmsta chef är lyhörd och engagerad samt mån om att du ska utvecklas som person och i din roll. Vi öppnar dörrar för varandra och har ett samarbetsinriktat klimat. Arbetet sker både självständigt och i grupp där vi löser de problem som uppstår tillsammans.

Du utgår från vårt huvudkontor i Malmö som är beläget i moderna lokaler i Västra hamnen. Vi är ca 80 medarbetare på GlasLindberg varav 16 utgår från kontoret i Malmö.

Vem är du?

Ett intresse för tekniska lösningar samt byggbranschen och dess processer är en viktig egenskap hos dig. Dessa kombinerade intressen av teknik och bygg ser vi som den viktigaste drivkraften för att du ska kunna växa in i denna roll på bästa sätt. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt erfarenhet av att arbeta inom byggbranschen. God svenska och engelska i både skrift och tal är en förutsättning för tjänsten liksom B-körkort.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en initiativrik och kommunikativ person som har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift samt har förmåga att bygga relationer såväl internt som externt. Du är målinriktad med ett naturligt intresse för affären samt drivs av att vara delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av våra processer.

Du strukturerar och organiserar ditt eget arbete och kan hantera att vara involverad i flera projekt parallellt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen. Du söker tjänsten via annonsen på deras hemsida.

TILL ANSÖKAN