Teknisk säljare till Malmö

GlasLindberg är inne i en expansiv fas och söker nu en teknisk säljare till entreprenadavdelningen på regionkontoret i Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen säljer du tekniska lösningar till kunder som framför allt är byggentreprenörer, allt från de största till mindre lokala.

Till din hjälp finns den samlade kunskapen och erfarenheten i den sammansvetsade projektgruppen som består av säljare, konstruktörer och projektledare men också den egna produktionsenheten i Strömsnäsbruk.

Försäljning blir en naturlig del av vardagen i form av att du ansvarar för hela anbudsskedet där du förutom att ta fram kalkylpriser ger teknisk rådgivning och support till kunder.

Under projektstadiet ansvarar du för en kontinuerlig avstämning av projektbudget och kostnadsprognoser.

Som teknisk säljare säkerställer du att kunderna får den bästa servicen i kalkyl- och anbudsskedet och är högst delaktig i att projektteamet levererar en optimal lösning till en nöjd kund.

Kvalifikationer

  • Du har en god teoretisk bakgrund, gärna högskoleingenjör med inriktning bygg eller motsvarande.
  • Vidare har du flerårig erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar gentemot entreprenadbranschen.
  • God svenska i både skrift och tal är en förutsättning för tjänsten, likaså en mycket god vana av att arbeta i olika datasystem.
  • För att lyckas i rollen ser vi att du är en initiativrik och kommunikativ person med förmåga att bygga relationer såväl internt som externt.
  • Du är målinriktad med ett naturligt intresse av att skapa affärer och du stimuleras av resultatansvar.

 

Välkommen med din ansökan!

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, pages, txt.