Projektledare Bygg till Malmö och Strömsnäsbruk

Till den expansiva regionen i södra Sverige söker vi på GlasLindberg nu en projektledare som vill bli en del av vår entreprenadavdelning.

Du kommer att bli involverad i både större och mindre byggprojekt från tidigt skede till överlämnande till kund. Du får dessutom arbeta med moderna produkter som är tydligt synliga i byggkonstruktionen – fasadprodukter i glas och metall.

Vidare så kommer du ingå i en organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar och en familjär och inkluderande atmosfär som uppskattas av såväl medarbetare, kunder och leverantörer.

Vad kan vi erbjuda dig?

GlasLindberg är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem, såsom fasader, tak, dörrar och fönster, i glas och metall. Våra kunder är främst byggentreprenörer runt om i Sverige och våra åtaganden spänner över hela värdekedjan, från projektering till färdiginstallerad produkt. Vi deltar i både nybyggnationer och renoveringar med allt från stora tak- och fasadlösningar till enskilda entrépartier.

Du blir en del av ett miljömedvetet företag som är väletablerat och som värdesätter sina anställdas trivsel och välmående.

Välkommen att bli del av vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Det här är jobbet för dig som vill ta ett stort ansvar för att leda och hålla ihop GlasLindbergs entreprenadprojekt. Du driver projektet mot mål, från ett tidigt skede till överlämnande åt kund både från din arbetsplats på kontoret, och även med en tydlig närvaro ute på byggarbetsplatserna.

Som projektledare får du:

 • Leda och styra projekt i samförstånd med dina kollegor i projektgruppen
 • Kontinuerligt stämma av projektbudget och kostnadsprognoser
 • Upphandla och planera underentreprenörer
 • Styra leveranser av utrustning och material
 • Driva och utveckla processer och arbetssätt så att nästa projekt blir ännu bättre

Vem är du?

Ett intresse för tekniska lösningar samt byggbranschen och dess processer är en viktig egenskap hos dig.

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss är det viktigt att du är drivande och handlingskraftig.

Du är bra på att strukturera ditt arbete och klarar av att hantera all den komplexitet som följer med projekt i byggbranschen.

Direktkontakt med inhyrd personal, entreprenörer och kund är inget nytt för dig.

Du stimuleras av att arbeta med resultatansvar.

Erfarenhet som du behöver ha:

 • Teknisk gymnasie-/högskoleutbildning eller motsvarande
 • Vi ser gärna att du har minst ett antal års erfarenhet av att jobba som projektledare i byggbranschen
 • Prata och skriva god svenska och engelska
 • Kunskap i ekonomi och entreprenadjuridik
 • B-körkort

Placeringsort: Malmö alternativt Strömsnäsbruk

 

 

GlasLindberg, grundat 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till byggsektorn. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft. Våra åtaganden spänner över hela värdekedjan, från projektering till installerad produkt.

Vi bedriver försäljnings- och entreprenadverksamhet från fyra orter i Sverige – Malmö, Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik. I Strömsnäsbruk har vi en modernt utrustad fabrik med produktionslinjer för dörrar/fönster resp. fasader/tak och specialprodukter. Huvudkontoret ligger i Malmö.

I mer än hundra år har vi stått för kontinuitet och förnyelse.

 

Välkommen med din ansökan!

 • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, odt, pages, txt, Max filstorlek: 24 MB.