Projektledare till GlasLindberg i Malmö

Till den expansiva regionen i södra Sverige söker vi på GlasLindberg nu en projektledare som vill bli en del av vår entreprenadavdelning. Du kommer att bli involverad i både större och mindre byggprojekt från tidigt skede till överlämnande till kund. Du får dessutom arbeta med moderna produkter som är tydligt synliga i byggkonstruktionen – fasadprodukter i glas och metall.

Vidare så kommer du ingå i en organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar och en familjär och inkluderande atmosfär som uppskattas av såväl medarbetare, kunder och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

Det här är jobbet för dig som vill ta ett stort ansvar för att leda och hålla ihop GlasLindbergs entreprenadprojekt. Du driver projektet mot mål, från ett tidigt skede till överlämnande åt kund.

Som projektledare får du:

  • Leda och styra projekt i samförstånd med dina kollegor i projektgruppen
  • Kontinuerligt stämma av projektbudget och kostnadsprognoser
  • Upphandla och planera underentreprenörer
  • Styra leveranser av utrustning och material
  • Driva och utveckla processer och arbetssätt så att nästa projekt blir ännu bättre

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning bygg eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst ett antal års erfarenhet av att jobba som projektledare i entreprenadbranschen och har kunskaper inom ekonomi och entreprenadjuridik. Direktkontakt med inhyrd personal, entreprenörer och kunder är inget nytt för dig. God svenska i tal och skrift är en förutsättningar för tjänsten, likaså B-körkort.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en initiativrik och kommunikativ person med förmåga att bygga relationer såväl internt som externt. Du är ordningssam och bra på att organisera samt administrera projekt, är van att förhandla och klarar av att hantera den komplexitet som det innebär att leverera och installera systemprodukter. Du är drivande och lösningsorienterad med en god teknisk förståelse och stimuleras av att arbeta med resultatansvar.

Kontakt

För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman på 0739-80 83 95. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast.

Välkommen att läsa mer om tjänsten samt med din ansökan till Technogarden

 

GlasLindberg, grundat 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till byggsektorn. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft.

Våra åtaganden spänner sig från projektering till färdiginstallerad produkt. Vi är idag ca 75 medarbetare och omsätter ca 275 Mkr. Huvudkontoret ligger i Malmö, fabriken i småländska Strömsnäsbruk samt regionkontor i Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik.