Montörer till Örebro

GlasLindberg, grundat redan 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till byggsektorn. Vi tillverkar våra produkter i vår fabrik i småländska Strömsnäsbruk och deltar i entreprenadprojekt av varierande storlek över hela Sverige.

Till vårt regionkontor i Örebro söker vi nu fler montörer som kommer bilda ett nytt team. Tillsammans  monterar ni våra projektspecifika produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus.

Våra entreprenader varierar i omfattning och komplexitet och du behöver därför vara både flexibel och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen som montör hos oss behöver du även ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete.

Profil

  • Du som söker har gärna praktisk kunskap och erfarenhet av glasbranschen.
  • Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
  • Några års relevant arbetserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
  • Grundläggande datorkunskap
  • B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

GlasLindberg är ett tryggt och stabilt bolag med en familjär stämning och hög trivsel bland medarbetarna samt spännande produkter med stor efterfrågan. Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Ansök därför snarast genom att fylla i formuläret nedan.

Frågor om tjänsten? Kontakta vår projektledare Jimmy Johansson på jimmy.johansson@glaslindberg.se

 

GlasLindberg, grundat 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till byggsektorn. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft. Våra åtaganden spänner över hela värdekedjan, från projektering till installerad produkt.

Vi bedriver försäljnings- och entreprenadverksamhet från fyra orter i Sverige – Malmö, Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik. I Strömsnäsbruk har vi en modernt utrustad fabrik med produktionslinjer för dörrar/fönster resp. fasader/tak och specialprodukter. Huvudkontoret ligger i Malmö.

I mer än hundra år har vi stått för kontinuitet och förnyelse.

 

Välkommen med din ansökan!

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, odt, pages, txt, Max filstorlek: 24 MB.