Karriär

Bli en del av vår gemenskap

På GlasLindberg är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Vi älskar det vi gör och vi gör det med stort engagemang och hjärta. Serviceandan finns djupt rotad sedan decennier vilket har gjort att en av våra främsta styrkor är att skapa goda relationer med kunder – relationer som håller länge.

När du börjar arbeta på GlasLindberg kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. Vi arbetar utifrån en platt och prestigelös organisation där du som medarbetare har god insyn i företaget och kan vara med att påverka beslut som tas.

Helt enkelt stor frihet under ansvar i en omgivning där alla gärna delar med sig av sina kunskaper!

Vill du följa med på vår fortsatta resa?

Som medarbetare får jag stort eget ansvar i de projekt jag är delaktig i. Det blir både mycket självständigt arbete men även i grupp där vi löser de problem som uppstår tillsammans. Jag gillar även att vi har så stor spridning på projekten, från de riktigt stora till de lite mindre, och att man får vara delaktig i alla typer. Sedan har vi väldigt kul på jobbet också oss kollegor emellan.

Mattias Lindgren

Konstruktör

Jobba hos oss

Här presenteras några exempel på vad du kan jobba med hos oss. Oavsett roll får du möjlighet att arbeta med både stora och mindre byggföretag som behöver hjälp med allt från mindre dörrorder till stora fasadprojekt. Vi arbetar bland annat med kunder som Skanska, NCC och PEAB, men även mindre mer lokala byggföretag. Som medarbetare bidrar du genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Försäljning

Som säljare på GlasLindberg ansvarar du för hela anbudsskedet där du förutom att ta fram kalkylpriser ger teknisk rådgivning och support till kunder.

Konstruktion

Som konstruktör hos oss ingår du i våra projektteam men arbetar samtidigt självständigt i din roll som konstruktör för att hitta kreativa och optimala lösningar till kunden.

Projektledning

Det här är tjänsten för dig som vill ta ett stort ansvar för att leda och hålla ihop våra entreprenadprojekt mot högt uppsatta mål, från ett tidigt skede till överlämnande åt kund.

Lediga tjänster just nu

Projektledare till GlasLindberg i Malmö

Till den expansiva regionen i södra Sverige söker vi på GlasLindberg nu en projektledare som vill bli en del av vår entreprenadavdelning. …

Ansök nu

Montörer till Örebro

GlasLindberg, grundat redan 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak – i glas och metall till …

Ansök nu

Välkommen med din ansökan!

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, odt, pages, txt, Max filstorlek: 24 MB.